Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Postilaatikko

Tänne kaikki posti, myös lyhyet virtuaalitallien mainokset ja kisakutsut.
Yksityisviestit piilotetaan lukemisen jälkeen ja vanhoja mainoksia poistellaan silloin tällöin.

☆ Päiväkirja 

 

 1  2  3  4  >

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on seitsemän plus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Hauruat
Kotisivut: http://ieyamarpg.boards.net/

13.05.2019 13:03
Ieyama on koiraeläimillä pelattava fantasiavivahteinen roolipeli, jonka perimmäinen juoni on selviytyminen. Peli rakentuu pelaajien juonien avulla, vaikka Ylläpidolla onkin takataskussaan muutamia kortteja pelaajien päiden menoksi. Nyt Ieyamassa on mahdollisuus hypätä suoraan toiminnan ytimeen, kun talven aikana satanut lumi on alkanut sulaa. Aluetta halkovan joenpinta on jo kohonnut ja virta voimistunut, puuttomilla rinteillä tapahtuu paljon mutavyöryjä. Ympäristön väliaikainen muutos on vaikuttanut myös riistaan ja klaanit joutuvat ponnistelemaan ravinnon eteen entistäkin kovemmin! Myös yhden klaanin johtajatar etsii pelissä itselleen juonikkaita, mutta luotettavia kätyreitä, joten pelin juoneen on mahdollista päästä heti kiinni. Sinut tervetulleeksi toivottaa koko Ieyaman väki.

Vastaus:

Kiitoksia mainoksesta :D

Nimi: Pöllö
Kotisivut: http://vadelmalaakso.suntuubi.com/

11.05.2019 11:19
Redin sivuilla kaikki ok. :) Ruunan rekisteröiminen VRL:ään ja arvioittaminen Rate My Ponyssä käy hyvin :D

Vastaus:

Hyvä hyvä :D

Nimi: Tiana
Kotisivut: http://hopeakauriintila.suntuubi.com/?cat=100

10.05.2019 14:54
Hei!

Tervetuloa Hopeakauriin Ratsutilan kevään Estekisoihin 19.5! Virtuaalielämän hiljaiselon vuoksi kaikki luokat arvotaan ja palkitaan, vaikka osallistujia ei olisi kuin yksi! Nyt reippaasti mukaan kaikki :) Mukana rataesteluokkien lisäksi maastoesteluokkia.

Keväisin terveisin
~ Tiana ~
Hopeakauriin Ratsutila

Vastaus:

Kiitoksia kutsusta, osallistumme :)

Nimi: Hertta
Kotisivut: http://vrtmansikkametsa.suntuubi.com/?cat=53

04.05.2019 18:49
Oletko kiinnostunut käymään viikottain virtuaalitallilla ratsastustunneilla mukavilla hevosilla ja poneilla...? Mansikkametsässä voit käydä, nimittäin tunneilla on tällä hetkellä todella paljon tilaa! Ja jos mikään tuntiaihe tai aika ei sinua kiinnosta tai sovi, niin laita viestiä vieraskirjaan, niin sovitaan aika! :)

Vastaus:

Kiitoksia mainoksesta :D

Nimi: Pöllö
Kotisivut: http://vadelmalaakso.suntuubi.com/?cat=26/

23.04.2019 14:57
Vadelmalaakson talli uudistuu ja sen myötä tallin hevoskatras kokee myös uudistuksen. Monta erilaista hevosta ja ponia on siis myynnissä, pääset tutustumaan niihin yllä olevasta linkistä! :) Vapaamuotoisia ostotarjouksia voi jättää tallipostiin.

Ystävällisin terveisin Vadelmalaakson omistaja, Pöllö <3

Vastaus:

Kiitoksia mainoksesta :D

Nimi: Saaga
Kotisivut: http://riihisyrja.suntuubi.com/

15.04.2019 12:35
Etsitkö hoitohevosta tai tallipaikkaa tunnelmalliselta tallilta, jossa on mahdollisuus suorittaa erilaisia tehtäviä ja edetä tallilaisena?

Riihisyrjä on vuoden 2019 alussa perustettu virtuaalinen ratsastuskoulu kuvitteellisen Syrjäkallion kylän liepeillä, noin neljänkymmenen minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta. Tarjoamme lämminhenkisen ja kodikkaan tunnelman sekä miljöön niin rennolle tarinoimiselle kuin tavoitteellisemmalle treenaamisellekin. Rentoon ja positiiviseen talliporukkaamme kaikki ovat tervetulleita!

Järjestämme Riihiksessä monenlaista toimintaa, joten meillä kaikki löytävät varmasti sen oman juttunsa. Hoitaja- ja yksityistoiminta on suurimmassa osassa, mutta lisäksi meiltä löytyy esimerkiksi ratsastustunteja, oma ratsastusseura, kilpailuja, valmennusryhmä ja muuta aktiivista toimintaa. Jotta tarinoiminen ei kävisi tylsäksi, on Riihiksessä myös mahdollista suorittaa erilaisia merkkejä, kursseja ja edetä tasojärjestelmässä ylöspäin aina Legendaksi asti.

Jos rento puuhastelu hevosten parissa ja mukava seura kuulostavat hyvältä, suosittelen lämpimästi tutustumaan talliin ja liittymään osaksi porukkaa!

Vastaus:

Kiitoksia mainoksesta :D

Nimi: Christa
Kotisivut: http://sydanmetsantalli.suntuubi.com/

14.04.2019 20:24
Tervetuloa osallistumaan Sydänmetsän Tallin kesäisiin näyttelyihin!

Vastaus:

Kiitoksia kutsusta :D
Osallistumme koko porukkamme voimin näyttelyihinne :)

Nimi: Hazelwood Farm
Kotisivut: http://hazelwoodfarm.suntuubi.com/?cat=1

24.03.2019 14:56
Etsitkö hevosellesi rauhallista tallipaikkaa loistavilla puitteilla?
Hazelwood Farm on yksityistalli virtuaalisessa Pohjois-Suomessa, joka majoittaa omistajien hevoset ja tarjoaa karsinapaikkoja. Tallirakennuksessa on 10 karsinaa, joista kahdeksan on vapaana yksäreille.
Talliympäristö on kodikas ja käytännöllinen. Meillä on maneesi ja kenttä. Tarhoja on 5, joista yksi on pihatarha katoksineen.
Tallin sijainti tarjoaa huikeat maastot pelloilla ja metsissä. Läheisyydessä on myös hyvä uittopaikka.
Jos kiinnostuit, tule ihmeessä tutustumaan talliin tarkemmin ja mahdollisesti varaamaan karsinapaikka!

Vastaus:

Kiitoksia mainoksesta!

Nimi: Knipse
Kotisivut: http://naavantorma.weebly.com/

17.02.2019 08:28
Harmi, ettei linkinvaihto onnistunut, mutta yhteistyö kuulostaa loistavalta! Lisäilin teidät jo yhteistyö -sarakkeeseemme ja jään innolla odottamaan mitä kaikkea yhdessä keksimmekään ;)

Iloisin kevät odotuksin:
Knipse VRL-14657

Vastaus:

Voi kuinka kiva, että yhteistyö käy.
Keväälle onkin suunnitteilla kaikenlaista tekemistä ja eiköhän myökin yhdessä keksitä jotain mukavaa :D

Sisla

Nimi: Knipse
Kotisivut: http://naavantorma.weebly.com/

11.02.2019 18:40
Hei!

Lähtisittekö linkinvaihtoon rennon rempseän Naavantörmän ponitallin kanssa? Meille päin vastailuun ei tarvitse vaivautua, sillä seuraamme tiuhasti tilannetta täällä vieraskirjanne puolella!


Talvisin terveisin
Knipse (VRL-14657)

Vastaus:

Linkinvaihtolaisia emme ota, mutta etsimme aktiivisia yhteistyötalleja, joiden kanssa järjestää silloin tällöin kaikenlaisia tapahtumia ja kilpailuja sekä muuta toimintaa :D
Siis, jos yhteistyö Sysälän kanssa kävisi?

Sisla

Nimi: Hailey S.
Kotisivut: http://rehukauppa.suntuubi.com/

03.02.2019 18:38
Tervetuloa Stjärnesands Hästeriin, virtuaalihevosille tarkoitettuun rehukauppaan, josta löydät hevosellesi kaiken tarvittavan aina täysrehuista vitamiineihin ja lisäravinteisiin saakka! Stjärnesandin tuotteet on valmistettu Ahvenanmaalla 100% luonnollisista ainesosista hyödyntäen uusinta teknologiaa. Myymälämme on vielä melko pienikokoinen, mutta valikoima kasvaa koko ajan. Tervetuloa vierailulle! ♥

Vastaus:

Vau miten kiva idea! Me Sysälässä tulemme ainakin käyttämään tuotteitanne :D
Olisiko teidän kauttanne mahdollista saada hevosille ruokintasuunnitelmaa, joka pohjautuisi teidän tuotteisiinne? Se olisi superhieno juttu, jota mikään muu taho ei taida tehdä :)

Sisla

Nimi: Korkeavuoren talli
Kotisivut: http://korkeavuori.suntuubi.com

31.01.2019 13:57
Luulitko jo nähneesi kaiken? Kyllästyttääkö sinuakin hoitaa talleilla, joilla kaikki sujuu aina kuin Nummelan Ponitallilla konsanaan ja kaikki hevosista tallilaisiin on kuin kiiltokuvista? Ihanaa ja täydellistä? Rakastatko kirjoittamista, tallidraamaa ja pientä kohtalon peliinpuuttumista? Haaveiletko realistisesta talliympäristöstä, jossa tarhat ovat kuraisia, tuntihevoset työhönsä kyllästyneitä ja tallilaisten välinen hierarkia suorastaan käsin kosketeltavissa?

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen KYLLÄ, tule tsekkaamaan Korkeavuoren talli! Korkkis tarjoaa kävijöilleen pelimäisen tavan edetä ratsastuskoulun oppilaana ja hoitajana kohti tallin hierarkian huippua. Tekeminen ei Korkkiksella kesken lopu, sillä tarjoamme myös rajattomat mahdollisuudet valmentautua, keksiä seuran nuorisojaostolle tapahtumia ponitalutuksista grillibileisiin tai vaikkapa liittyä seuran johtokuntaan. Korkkis toimii myös roolipelinä! Korkkiksella ei tarvitse pelätä sitä "Mitäs sitten kun kaikki on saavutettu?"-fiilistä, sillä aina avautuu uusia ovia!

Korkkis on avattu tammikuussa, mutta kehitystyö tallin takana on jatkunut paljon kauemmin - ja jatkuu yhä. Tule yhdessä tekemään unelmista totta!

Vastaus:

Ompa monivivahteinen talli! Kaikenlaista mielenkiintoista jopa draamaakin tapahtuu!
Sivujanne on pakko käydä tutkimassa paremmalla ajalla lisää!

Nimi: Olga
Kotisivut: http://vtfelinearanch.suntuubi.com/

27.01.2019 13:08
Moikka tännekin, ja kiva kun kävitte FR'in tiluksilla. :)
Ajattelin huikata, että jos vain yhteistyö sopisi meidän kanssamme, niin se olisi ihan mahtava juttu!
+ Ja ilmanmuuta varsa Undesta (tai siis pakastista :D) olisi enemmän kuin mieluinen, mutta ajattelin vielä hieman ilmoitella noita tammojani kisoihin. ^^

Vastaus:

Kyllä y-työ käy meillekin :D ja jos vain Undea tahdot käyttää niin laita vain viestiä sitten meille päin :)

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://kujakatin.suntuubi.com/

22.01.2019 18:46
Rakas Kujakatin asiakas!
Eläinklinikkamme on elänyt hiljaisuudessa jo jonkin aikaa elämänmuutosten ja kiireiden takia. Nyt kuitenkin sain itseni innostumaan jälleen klinikan pyörittämisestä, joten tässä sitä ollaan. Mutta hei! Miksi osoite on vaihtunut? Yksinkertaisuudessaan, en päässyt enää kirjautumaan ja tahdoin aloittaa kokonaan puhtaalta pöydältä (uudesta osoitteesta).

Siksi tulin nyt kysymään, oletteko te vielä aktiivisia ja tahdotteko jatkaa Kujakatin asiakkaana? Jätäthän vastauksesi meidän vieraskirjaamme.

Terv. Olivia,
Kujakatin eläinklinikka
(viesti lähetetty jokaiselle asiakkaalle, jopa itsenäisesti eronneille.)

Vastaus:

Sysälä jatkaa mieluusti Kujakatin asiakkaana :D
Linkitän sivunne pikimmiten etusivullemme.

Nimi: Sandra
Kotisivut: http://vauhkolaakso.suntuubi.com

22.01.2019 17:23
Saat palkinnot toivomillasi väreillä ^^
Olisi hyvä, jos merkkaisit jonnekkin pienellä Kreivittären varusteliikkeen, mutta ei se ole pakollista :).

- Sandra Vauhkolaaksosta

Vastaus:

Kiitoksia! Tämä palkontosetti on aivan ihana ja tulee varmasti Takulle käyttöön :D Ja Edmellä on varmasti käyttöä harjasetille, sillä kun on niin pörröinen talvikarvakin :)
Linkitän Kreivittären hevosten sivuille ja etusivulle :)

Nimi: Olga
Kotisivut: http://vtfelinearanch.suntuubi.com/

21.01.2019 20:06
Moikka!
Ajattelin kysyä, että kävisikö yhteistyö tai linkinvaihto uuden Felinea Ranchin kanssa?
Olen uusi virtuaalihevospuolella, mutta ajattelin hypätä tuntemattomaan ja katsoa lähtisikö homma miten tällä saralla toimimaan (tutummaksi on tullut virtuaalikenneleiden/koirien kanssa hääräily). :D

Vastaus:

Voi kuinka kiva saada virtuaalimaailmaan uusi talli! Ja teillä on kivannäköiset sivut valmistumassa. Connemarat ovat minun yksi suosikki hepparoduista, sillä ne ovat valtavan monipuolisia ja eivät kuitenkaan mitään ihan pikku pikku ponin kokoisia :D
Etsimme Sysälään aktiivisia yhteistyöläisiä, joiden kanssa voisimme järjestää monipuolisesti tapahtumia ja kisoja sekä tehdä muunkinlaista yhteistyötä.

Sisla

Nimi: Hertta
Kotisivut: http://vrtmansikkametsa.suntuubi.com/

21.01.2019 19:05
Onnistuuko linkkari Mansikkametsän kanssa?
vastailethan meidän viekkuun, kiitos!

Vastaus:

Mansikkametsä on oikein kivanoloinen ja aktiivinen talli ja teillä on ihanan erilaisia heposia, joista ainakin Poppari ja Melina sulattivat sydämen. Sentti on myös ihana!
Mutta Sysälä ei valitettavasti ota linkinvaihtolaisia.
Aktiivisia yhteistyöläisiä otamme kyllä!

Sisla

Virtuaalitalli

©2019 Sysälä - suntuubi.com